Weet je nog.. vroeger.. elke middag na schooltijd spelen met je vriendjes en vriendinnetjes. De grootste avonturen beleven. Van boomhutten bouwen, tekenen tot in de zomer heerlijk samen zwemmen. Maar vriendjes en vriendinnetjes hebben is soms ook moeilijk en wat als je helemaal geen vriendjes of vriendinnetjes hebt? Vriendschap is mooi, maar soms ook lastig en spannend.

En dat is waar de Kinderboekenweek 2018 over gaat: vriendschap! In alle vormen en maten. Ook dit jaar organiseert Grote Broer weer activiteiten die aansluiten bij de kerntitels. We hebben verdiepende workshops, zoals filosoferen en het Vriendschapjournaal, maar ook digitale media workshops zoals Vloggen en Stop Motion.

Voor elke groep hebben we twee workshops ontwikkeld in verschillende disciplines. Nieuwsgierig?  We geven een klein tipje van de sluier. En verder? Nog even geduld.. halverwege juni maken we ons aanbod bekend. Wil je al wel vast een datum reserveren? Dat kan! Stuur een mail naar Evelien via evelien@grotebroer.com.

Heb je de kerntitels al gezien? Je kan ze vinden op de officiële website. Dit jaar vindt de Kinderboekenweek plaats van van  3 t/m 14 oktober 2018 met het thema vriendschap.

 

 

Kinderboekenweek - kerntitels